Pitää saada tehtyä jotain, joten keksin aikani kuluksi pennuille työnimet... Toiveenahan on, että jokainen saa sitten joskus ihan oman nimen ihan omalta omistajaltaan, mutta helpompi näin kun niistä 8 viikkoa puhuu, niin käyttää jotain muitakin nimityksiä kuin "se uros jolla on se täplä siinä pään päällä ja sit se läiskä siinä toisen silmän päällä" tai "se narttu jolla on hännässä se väri suunnilleen keskellä, ei siis siellä hännänpäässä eikä siinä ihan tyvessä", meillä kun tytöillä on tosiaan kaikilla hännässäkin merkit, kaikilla vähän eri kohdissa :) Mutta... let me introduce..

Pojat

1404014.jpg
Tarmo
Tarmo on siis justiinsa tuo yllä mainittu uros :) Kuva on ensimmäiseltä päivältä, kun oli ainut mitä tähän hätään oli missä näkyy merkitkin. Pikkumies näkyy nakottavan siellä ylärivissä veljen vieressä.

1404019.jpg
Tomera

ja neitoset
1404005.jpg
Panda

1404017.jpg
Tiuku

1404020.jpg
Tyyne

Pandan nimi ei varmaan tarvitse lisäselityksiä, se vaan on Panda. Samasta syystä sillä ei ole T-kirjaimella alkavaa nimeä niinkuin muilla. Se vaan on Panda, ollut heti ensimmäisestä päivästä lähtien :) Muut sai T:llä alkavat nimet äidin ja isoäidin mukaan ja onhan tee niinkuin terrierikin.. Tarmon ja Tomeran nimet kuvastavat tietenkin sitä mitä ne toivottavasti tulevat isoina olemaan, tarmokkaita ja tomeria terrierejä :) Tiuku sai nimensä siksi, että se on porukain äänekkäin, jos asiat on huonosti, Tiuku antaa sen kyllä kuulua... Ja Tyyne on vielä tällä hetkellä tyynen rauhallinen, joten olkoon sitten Tyyne.

Tiukulla on kyljessä läntti, ja tytöillä on kaikilla suhteellisen symmetriset kuviot naamassa, kuten myös Tomeralla. Joukon massasta erottuja värin puolesta on siis Tarmo. Joka on *ihana* :) (kuten kaikki muutkin!)