1706957.jpg
Tyyne ja Xena

Pennut täyttivät 15 viikkoa lauantaina ja Tyyne muutti pitkän harkinnan jälkeen omaan kotiinsa Tuusulaan. Pitkän harkinnan jälkeen tosiaan... Olin jo ajatellut, että pidän molemmat pennut itse ja olin alkuun ihan järkyttynyt asiasta että joutuisin Tyynestä luopumaan. No, loppujen lopuksi totesin, että helpommalla pääsen ja mukavampi kaikille osapuolille kun päästän Tyynen menemään, voinpahan keskittyä täysillä sitten tuohon siskoon. Ja Tyynekin löysi kivan kodin kahden lapsen leikkikaverina.

1706953.jpg

Kuvat on otettu nyt perjantaina ja lauantaina juuri ennen lähtöä. Tänään kävimme sitten Xenan, Tatsin ja Safin kanssa moikkaamassa russelli-Miloa, jonka kanssa oli todella kiva juosta :) kaikki nukkuneet hyvin lenkkeilyn jälkeen. Laitetaan vielä muutama kuva tytöistä loppuun...

1706958.jpg
Tyyne

1706955.jpg
Tyynen karvainen naama

1706959.jpg
Xena Siloposki

Xena oli vähän hämillään kun sisko katosi, juoksenteli ylä- ja alakerran väliä ja selvästi etsi että mihin se nyt katosi, ennenkuin tuli sitten syliin nukkumaan. Illalla Xena sai syödä isojen kanssa keittiössä ja nyt meillä opetellaan kuinka ollaan isoja koiria :). Speedyä olisi kiva kiusata, mutta Speedy ei ole ihan samaa mieltä asiasta. :) Eiköhän se tästä.