1624687.jpg

Käytiin viime viikon loppuna maalla ja nähtiin samalla Lemmy-poika (ent. Tomera). Lemmy olikin kasvanut ja oli jo ihan pojan näköinen. Kaikilla pennuilla (siis noilla kolmella) jompikumpi korva lerpatti johonkin muualle kun minne pitäisi, tytöillä korvat asettuivat taas eilen ja nyt molemmilla on taas korvat oikein päin. Tatsin kanssa panikoin hysteerisenä korvien kanssa ja nyt jaksoin niinkin paljon kun todeta että jaahas, korvat sojottavat taas, kyllä ne siitä asettuvat... Niinkuin asettuivatkin. Hetkeksi ainakin, eiköhän ne tuossa vielä pariin otteeseen lennä vielä ;). Tyyne on edelleen meillä ja odottelee sopivaa kotia, Kane kyllä ehdotti jo, että pidetään molemmat tytöt... Ja onhan ne niin mukavia, että kun sulkisi järjellisen ajattelun hetkeksi pois, niin kieltämättä, olisihan se mukava pitää molemmat :)

1624686.jpg
Lemmy

Panda on nykyään, piitkän miettimisen ja tunnustelun jälkeen Xena, niinkuin terrieriprinsessa. Kane sattui näkemään telkkarista jonkun pätkän Xenasta ja hyväksyi nimen niine hyvineen. Ja mäkin olen tyytyväisempi kun ei ole enää sellainen pullean pyöreä löysäilynimi :)

1624688.jpg
Xena

Pennut täytti eilen, lauantaina, 11 viikkoa, eli ensi viikolla on sitten vuorossa taas madotusta ja eläinlääkäriajan varausta rokotuksia varten. Ja lisää kaikkea mahdollista. Eilen oltiin hihnalenkillä kolmistaan molempien pentujen kanssa. Vähän tuppasi hihnat menemään solmuun kun pennut riekkuivat jaloissa ja minä, tottakai, puhuin puhelimessa sujuvasti melkein koko ulkoilun. :) Onneksi pennut voi päästää irti heti kun pääsee sivummalle niin saavat juosta ja leikkiä vähän sitä ylimääräistä tarmoa pois..

1624689.jpg
Tyyne

Pennut ovat ihan hulluina lapsiin, Kane puuhailee niiden kanssa joka päivä pitkät tovit. Nätistihän se osaa olla, mutta tuleehan 4-vuotiaalla aina välillä omituisia päähänpistoja mistä aikuiset ei oikein ymmärrä. Pennut kuitenkin tykkää kun jotain tapahtuu, pitää vain välillä erottaa porukka, kun muuten kaikki menisivät niin ylikierroksilla :)

1624690.jpg
Kane ja tytöt

Muillekin pennuille on ilmeisesti jäänyt hyvät muistot lapsista, Lemmyn omistaja valittelikin sitä, että yritä nyt olla itse se maailman kivoin ihminen, kun koira haikailee jokaisen naapurin lapsen perään :) Mutta kyllä se siitä...