Huono, huono minä... Jotenkin nämä päivitykset aina jää... Nyt pennut ovat jo 2,5 viikkoisia, mutta laitetaan tähän hätään kuvia 2-viikkoispäivältä. Selityksiä, selityksiä sanoisi joku, kun väitän, että päivitysaktiivisuus johtuu siitä, etten ole muistanut siirtää kuvia tänne valmiiksi, että töissä voisin jossain välissä kirjoittaa blogia ja kotona ei ehdi... Ilman kuviahan pentublogia on ihan turha kirjoittaa, sehän on selvä.

Nyt yritän päivitellä aktiivisisemmin kun pennuissa on jo enemmän katseltavaa :). Tarmo on nimensä ansainnut, ensimmäisenä aina ylhäällä ja viimeisenä pystyssä kun muut ovat jo sammuneet ja se hurina :), ei sitä murinaksi voi sanoa :) Tarmo ja Panda ovat isoimmat, aika tasoissa menee, muut sitten selkeästi pienempiä.

Mutta kuvia...

1450591.jpg
Tarmo

1450593.jpg
Tomera

1450589.jpg
Panda

1450592.jpg
Tiuku

1450594.jpg
Tyyne

Pennut ovat jo niin isoja, että ensimmäiset pennunkatsojat saapuvat ensi viikon alussa. Meillä olikin asian tiimoilta keskustelu kotona 3,5 vuotiaan poikamme kanssa... Meni jotakuinkin näin:

Minä: Tiedätkös, sitten kun nämä pennut ovat isompia, niin ne muuttavat sitten omiin koteihin?
Poika: EI, ei, ei, ne on mun parhaita kavereita, ei niitä saa myydä
Minä: Mutta eihän me voida niitä kaikkia pitää, meillähän olis sillon jo 9 koiraa, ei me voida sellasta määrää pitää...
Poika: Voidaan, ei ne mitään haittaa, ne on mun kavereita...
Minä: No, mutta jää meille yksi pentu näistä kumminkin. Minkä sä haluisit pitää (*tässä vaiheessa äidilä sormet ristissä*)
Poika: Pidetään vaikka toi Panda sitten. (*Äiti tuulettaa mielessään, ei tarvinnut alkaa tappelemaan aiheesta, ainakaan vielä :)*)

Tänään ilkeä äiti huijasi että kaikki koirat oli myyty päivän aikana - ei noilla farkuilla näköjään väliä, ensin "myytiinkö kaikki pennutkin?" ja sen jälkeen jo melkein itkuinen raivokohtaus, et olis nyt ainakin yks koira pitänyt jättää - Tatsi.. Sitten kun selvisi että huijasin, niin Kane kävi vielä katsomassa että kaikki oli paikoillaan, kävi laskemassa pennutkin :). Odotan ongelmia 5 viikon päästä kun noista pennuista pitäisi oikeasti päästä eroon...